Vyhodnotenie družstva a jednotlivcov v LRU-mucha v roku 2021

V roku 2021 sa nášmu družstvu moc nedarilo. Prvá liga jar sa konala v náhradnom termíne 3. až 4.7. na rieke Hron – usporiadateľ MO SRZ Brezno. Naše družstvo skončilo na ôsmom mieste, keď jednotlivci dopadli nasledovne: Filip Mrážik jedenásty, Róbert Piška dvadsiatypiaty, Miloš Šerý tridsiaty šiesty a Ľudevít Kodaj štyridsiaty. Prvá liga jeseň z pohľadu Púchova bola rozhodujúca, keď družstvo skončilo v dňoch 27.8. – 28.8. na rieke Poprad (usporiadateľ Kežmarok) na deviatom mieste a v sumári za rok 2021 sme obsadili desiate – prvé vypadávajúce miesto, keď na družstvo Brezna (9.) sme strácali len jeden bod. Jednotlivci skončili takto: Róbert Piška dvadsiatytretí, Miloš Šerý dvadsiaty ôsmy, Filip Mrážik tridsiaty tretí a Ľudevít Kodaj tridsiaty žiesty

V divízii „A“, kde súťaží naše družstvo Púchov“B“ na jar skončilo na deviatom  mieste. Súťažilo sa 5.-6.6. v Partizánskom na rieke Nitra a na jeseň sa chytalo na Hrone v Novej Bani 21.-22.8. a družstvo sa umiestnilo na siedmom mieste. Celkovo sa družstvo Púchov „B“ umiestnilo v roku 2021 na ôsmom mieste. Na Majstrovstvách Slovenska v LRU-mucha v Banskej Bystrici na rieke Hron v dňoch 25. až 26.9.2021 sa naši pretekári umiestnili nasledovne: Mrážik Filip  siedmy, Hrenák Marián bol ôsmy, Michálek Michal skončil osemnásty, Piška Róbert 24. a  Kodaj Ľudevít 29 z celkového počtu 40.

Umiestnenie našich reprezentantov rebríčku RSM,( Bodovanie do RSM: 1 pretek z dlhodobých súťaží (ten lepší) + 5 ATP pretekov vrátane  zahraničného) v roku 2021: Mrážik Filip ôsmy, Hrenák Marián 16., Piška Róbert 22., Rosa Marcel 33., Michálek Michal 34.. To znamená, že na budúci rok nás týchto päť pretekárov bude zastupovať na Majstrovstvách Slovenska a nádejným reprezentantom na ME alebo MS je Mrážik Filip.

Pre rok 2022  prajeme družstvu, aby sa priaznivými výsledkami  v druhej  lige vrátili na miesto, ktoré im určite patrí – do prvej ligy a v jednotlivcoch aby sa dobre umiestnili na majstrovstvách Slovenska a v priebežnej súťaži RSM.

Informácie o družstve a jednotlivcoch v LRU-mucha je možné sledovať na stránke: www.lrumucha.sk.